Home » Inschrijven » Zwemschool

Zwemschool

Voor huidige leden

Inschrijvingen worden via mail gecommuniceerd  naar huidige leden. Heeft u niets ontvangen, contacteer ons. Om de administratie in goede banen te leiden, kan je inschrijven tot ten laatste 14 augustus. Nadien aanvaarden we enkel nog inschrijvingen van nieuwe leden. Broertjes of zusjes van zwemmers die al lid zijn, kunnen zich wel al vóór 14 augustus inschrijven. Zij mogen maximum 10 jaar zijn en moeten een brevet hebben van minimaal 50 meter rugslag.

U hoeft ook pas inschrijvingsgeld te betalen voor nieuwe zwemmers na de testlessen. Meer info over die testlessen krijgt u na de inschrijvingsperiode.

De definitieve groepsindeling zal tegen begin september gekend zijn en zal door de trainers strikt gevolgd worden.

Voor nieuwe leden

Broertjes of zusjes van zwemmers die al lid zijn schrijven zich in via huidige leden. Om in de zwemschool te starten moet een brevet van 50m rugslag behaald zijn. Wegens het grote aantal kandidaat-zwemmertjes zullen we dit jaar geen inschrijvingen meer aanvaarden van kinderen geboren vóór 2005.

Momenteel is onze zwemschool volzet. U kan zich op de wachtlijst laten plaatsen via onderstaande link. Wanneer er plaats vrij komt, contacteren wij u.

Het lidgeld

• voor het eerste kind: 250 euro  /  125 euro voor paars
• voor het tweede kind: 240 euro
• voor het derde kind: 230 euro

Te storten op rekeningnummer BE72 9797 7060 7916 van Zwemclub Octopus Merelbeke, Sportstraat 1, 9820 Merelbeke,

met de vermelding van de naam van de zwemmer(s).

Nieuwe leden hoeven pas inschrijvingsgeld te betalen na de testlessen. Meer info over die testlessen krijgt u na de inschrijvingsperiode.

Je bent pas ingeschreven na het invullen van het online inschrijvingsformulier én het storten van het lidgeld. Er
worden GEEN inschrijvingen of betalingen meer aanvaard na 14 augustus 2019.

Opgelet!
Wie voor of na de voorziene trainingsuren nog wil zwemmen, moet helaas bijbetalen. Het lidgeld omvat enkel de toegang tot het zwembad voor de voorziene trainingsmomenten en de huur van de trainingsbanen