Home » Clubinfo » FAQ

Waar moet ik mijn mutualiteitspapieren indienen of kaarten kopen voor een eetfestijn?

Dit kan elke woensdag en vrijdag van 18-19u in de cafetaria van het zwembad bij Ine, zij draagt een t-shirt van de club en haar foto kan je vinden bij bestuur

Mijn badmuts is kapot of verloren, wat nu?

Geen probleem, voor 5 euro kan je een nieuwe kopen bij de trainers.

Ik ben mijn inkomkaart kwijt, waar moet ik zijn voor een nieuwe?

Stuur een mailtje naar zwemcluboctopusmerelbeke@gmail.com of vul een contact-formulier in, Vermeld hierbij zeker de naam van het kind. Wij regelen een nieuwe kaart en deze kan je aan de kassa van het zwembad ophalen wanneer hij klaar is. Een nieuwe kaart kost 5 euro te storten op rekeningnummer BE72 9797 7060 7916 van Zwemclub Octopus Merelbeke.

Hoe kan ik mijn kind op de wachtlijst van de zwemschool plaatsen?

Dit kan je doen bij Inschrijven.

Als hoeveelste staat mijn kind op de wachtlijst?

Stuur een mailtje naar zwemcluboctopusmerelbeke@gmail.com of vul een contact-formulier in en wij laten je het zo snel mogelijk weten.