Home » Clubinfo » FAQ

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Tijdens schoolvakanties is er enkel nog les op de vrijdagavond en zaterdag bij het begin van de schoolvakantie. Niet tijdens de rest van de vakantie.
Bijv. herfstvakantie van zaterdag 30/10/2021 t.e.m. 08/11/2021

-> er is WEL les op 30/10/2021

-> maar GEEN les van 31/10/2021 t.e.m. 07/11/2021

Is er les op brugdagen en verlengde weekends?

In principe is er altijd les op de brugdagen van verlengde weekends, tenzij expliciet anders gecommuniceerd.
bijv.  Weekend Wapenstilstand: er is les op vrijdag 12/11/2021

Waar moet ik mijn mutualiteitspapieren indienen of kaarten kopen voor een eetfestijn?

2x per jaar doen wij een oproep om de mutualiteitspapieren in te dienen. Hou je inbox dus in de gaten :-)

Mijn badmuts is kapot of verloren, wat nu?

Geen probleem, voor 5 euro kan je een nieuwe kopen bij de trainers.

Ik ben mijn inkomkaart kwijt, waar moet ik zijn voor een nieuwe?

Stuur een mailtje naar zwemcluboctopusmerelbeke@gmail.com of vul een contact-formulier in, Vermeld hierbij zeker de naam van het kind. Wij regelen een nieuwe kaart en deze kan je aan de kassa van het zwembad ophalen wanneer hij klaar is. Een nieuwe kaart kost 5 euro te storten op rekeningnummer BE72 9797 7060 7916 van Zwemclub Octopus Merelbeke.

Hoe kan ik mijn kind op de wachtlijst van de zwemschool plaatsen?

Dit kan je doen bij Inschrijven.

Als hoeveelste staat mijn kind op de wachtlijst?

Stuur een mailtje naar zwemcluboctopusmerelbeke@gmail.com of vul een contact-formulier in en wij laten je het zo snel mogelijk weten.