Home » Clubinfo » Nieuws

NIEUW: Samenwerking met Kinepraktijk Kwenenbos

Vanaf dit jaar willen we extra inzetten op blessurepreventie bij onze competitiezwemmers. In dat kader gaan wij een samenwerking aan met Kinepraktijk Kwenenbos. Door nauw samen te werken met kinesitherapeuten zullen we de zwemmers nog beter kunnen opvolgen.

Lees meer »

Te Koop competitiemateriaal

Te veel gegroeid of stop je met competitie-zwemmen? Via deze pagina kan je je zwemmateriaal (FIRST-trainingen, zwemvliezen,...) een 2e leven geven.

Nog een training of zwemmateriaal nodig, neem gauw een kijkje en geniet van goedkopere aanbiedingen.

Lees meer »

Start Zwemschool 2019-2020

Vanaf september vliegen we er weer in! De eerste les voor recreatie valt op dinsdag 3 september en voor de zwemschool op woensdag 4 september. Voor nieuwe zwemmertjes van de zwemschool zullen er 2 testmomenten plaatsvinden: 28 en 30 augustus. Omdat er in de examenperiodes te weinig trainers zijn, zal de zwemschool/recreatie vanaf dit seizoen in 2 periodes zwemmen: september - december en februari - mei. In de maanden januari en juni zullen er dus geen lessen meer zijn.

Lees meer »

Start Competitie 2019-2020

Naar jaarlijkse gewoonte start de competitiegroep een weekje vroeger. Op 26, 28 en 30 augustus zullen de eerste trainingen plaatsvinden van 18-19u.  Woensdag 28/8 zal er een half uurtje droogtraining zijn voor de zwemtraining. Deze trainingen zijn voor alle competitiezwemmers behalve de basisgroep, zij hernemen pas op 2 september. 

Lees meer »

Nieuwe Recreatiegroep 15+

Gezien de grote vraag naar een recreatieve groep voor jongeren/volwassen, hebben zij vanaf september ook de kans om bij onze club aan te sluiten. Deze groep richt zich vooral op conditiezwemmen en hebben de mogelijkheid om twee keer per week 1,5u te zwemmen (dinsdag en donderdag).

Meer Info

Lees meer »