Nieuwe Recreatiegroep 15+

Gezien de grote vraag naar een recreatieve groep voor jongeren/volwassen, hebben zij vanaf september ook de kans om bij onze club aan te sluiten. Deze groep richt zich vooral op conditiezwemmen en hebben de mogelijkheid om twee keer per week 1,5u te zwemmen (dinsdag en donderdag).

Meer Info

Lees meer »

Zomercriterium 2019

Van 12 tot 14 juli nam het jaarlijkse zomercriterium plaats in Genk. Na een fantastische stage in Loutraki namen 13 van onze competitiezwemmers deel aan deze laatste wedstrijd van het seizoen. 

In totaal werden 7 individuele medailles gewonnen, 2x stond FIRST op het podium bij één van de estafettenummers.

Het goud was voor Estée op de 400m vrije slag, met een toptijd behaalde ze ook haar BJK limiet. Verder mochten Arne en Kara beiden op de 100m rugslag het zilver in ontvangst nemen, net alsook Tibo op de 100m schoolslag. Judit verzamelde maar liefst 3 bronzen medailles op de 50m rugslag, 100m rugslag en 100 vrije slag.

Op de 4x100m wisselslag mixt mocht Milan mee op het podium voor een 2de plaats. Hij nam de 100m vlinderslag voor zijn rekening. Op de 4x100m vrije slag mixt zwommen Milan en Fabrice hun ploeg naar een 3de plaats.

Proficiat aan alle zwemmers!

Lees meer »